Menu

THE ROD STEWART STORY | Stockholm Rival

Stockholm

Rival
tisdag, 11 mars 2025 kl:19:30

SOME GUYS HAVE ALL THE LUCK – THE ROD STEWART STORY
Direkt från West End och godkänd av Rods egen familj, gör dig redo att rocka med Some Guys Have All The Luck – The Rod Stewart Story, som kommer till Sverige för första gången 2025!
Denna enastående produktion framför en otrolig livekonsert som hyllar en av de mest inflytelserika ikonerna, Rod Stewart. Allmänt erkänd som Storbritanniens bästa frontman, Paul Metcalfe med band tar dig med på en musikalisk resa som sträcker sig över sex decennier från en ödmjuk början på R n B-klubbarna till världsberömd rocksensation.
Paul förklarar: "Rods musik väcker många minnen för människor, och alla kan minnas första gången de hörde Maggie May. Rod har en sådan fantastisk låtkatalog. Underbara ballader, glada up-beat-låtar och några fantastiska rockare.”
Från "Maggie May" och "Stay With Me" till "The First Cut is The Deepest" och "Youre in My Heart", framförs varje låt med passion och precision. Den elektrifierande showmannen, autentiska kostymer och dynamiska livemusiker som tidigare spelat med Chris De Burgh, George Michael, Van Morrison, Chris Rea, Sarah Brightman och We Will Rock You kommer att få dig att sjunga och dansa hela natten!
"Jag har sett några Rods på min tid, men Paul är den bästa jag någonsin sett" - Don Stewart (Rod Stewarts bror)
"Jag njöt verkligen av showen. Pauls röst och manér var det närmaste jag någonsin sett Rod själv” - Mary (Rod Stewarts syster)
11 mars Stockholm - Rival
12 mars Gothenburg - Draken Live
14 mars Malmö - Palladium
Boka de bästa sittplatserna nu på https://rockconcerts.se/

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

tisdag, 11 mars 2025 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 545

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad